Jongeren voor elkaar

Met SocialBoost! zet je een streep door coronastress.
Voor jongeren die een sociale boost kunnen gebruiken en tegelijkertijd iets positiefs willen doen voor hun omgeving.

#SocialBoost!

POSITIVITEIT

Wij richten ons op positiviteit. Je krijgt weer energie om sociaal bezig te zijn, dat beloven we! Uiteraard komen we tijdens de acht weken ook problemen en uitdagingen tegen. Daar gaan we samen mee aan de slag. We zetten door en leren daarvan. We hebben lang genoeg gewacht tot corona over is. Tijd voor een SocialBoost! ๐Ÿ’ฅ๐Ÿš€

C Dit zit er o.a. voor 8 weken in ons programma ๐Ÿ‘Œ

Op basis van jouw persoonlijkheid vinden we een maatje dat goed bij je past. Samen je sterker! Elke week krijg je tijdens de check-in een challenge als duo.
Opdracht?! Zoals wat dan? Denk bijvoorbeeld aan samen kokkerellen of de buurt opknappen. Van jongeren voor jongeren, met als doel het leven in โ€˜coronatijdโ€™ leuker en beter te maken.
Je krijgt elke twee weken een masterclass, gegeven door een inspirerend en motiverend persoon. Geloof het of niet, maar de themaโ€™s gaan jullie zelf (samen met ons) bedenken ๐Ÿ˜‰.
De challengeโ€™s zijn goed jezelf of voor de wijk โค๏ธ Anderen laten zien hoe tof het is om juist nu goede dingen te doen. Lets get social!
Dagelijks krijg je een appje van de begeleiding met een leuke korte fysieke of geestelijke opdracht. Bijvoorbeeld een lichamelijke oefening, een puzzel of rebus maken, korte vlog maken of een aanmoedigingsfilmpje van ons. Hey, het moet wel leuk en energiek blijven!
Alle deelnemers zijn vanaf week 1 al bezig na te denken over een toffe afsluiting met elkaar (conform RIVM-richtlijnen).
Bij de afsluiting ontvang je een certificaat van succesvolle deelname. Uiterst geschikt voor de gram ๐Ÿ˜‰

Onze knappe koppen.

Heb je vragen? Stuur ons een mailtje of WhatsAppje!

1600710771603

Sanne van Kerkhof

(Toekomstcoach)

Enthousiasteling

emma zwart

Emma Swart

(Toekomstcoach)

Onze projecttopper!

1578661925775

Okko Lammers

(Marketing)

Online knutselaar

#SocialBoost!

Socialboost is een samenwerking tussen MEE & de Wering en de Gemeente Alkmaar